info@brion.hu

Kezdõlap / Ismerjen meg minket!

Ismerjen meg minket!

A Brion-t dolgozni akaró, tudó, szakmájukat értõ és szeretõ emberek hozták létre.

Ez a cégcsoport nem egy emberrõl szól, hanem mindenkirõl, aki részt akar venni a közös munkában, mert sikeresek csak együtt lehetünk. Minden ingatlanpiac más, ezért nem is szeretnénk külföldi példák alapján építkezni. A magyarországi viszonyok is megváltoztak, mi pedig rugalmasan alkalmazkodunk és jól átgondoltan tesszük meg lépéseinket. Mindezt úgy, hogy ezzel mind ügyfeleinket, mind kollégáinkat a lehetõ legjobb helyzetbe hozzuk, mert csak elégedett emberekkel lehet sikeresen együttmûködni.

Mindenki számára mást jelent az otthon, de mindenki keresi, kutatja az ideális otthont, legyen az új, klasszikus, kicsi vagy nagy, akkor is, ha sajátban gondolkodik, akkor is, ha bérelni szeretné. Reméljük adatbázisunkban együtt megtaláljuk az elképzeléseinek megfelelõt! Immár 8 éves ingatlanértékesítési tapasztalattal állunk az Ön rendelkezésére, amelybõl több, évet franchise hálózatoknál töltöttünk. Azonban a világ - és vele együtt mi is - jelentõs változásokon mentünk keresztül, így mûködésünket új alapokra helyeztük!

Tapasztalatainknak és a szakma iránti elkötelezettségünknek köszönhetõen rugalmasan tudtunk válaszolni az újfajta kihívásokra, ezért hoztuk létre a Briont. Sok-sok év tapasztalatait tudjuk összeadni, így egy gyorsan növekvõ, képzett, elhivatott munkatársakból álló rendszert építettünk ki. Mûködési költségeinket jelentõsen csökkentettük, mégis növelni tudtuk szolgáltatási hátterünket, ügyfeleink megelégedésére. Remélem hamarosan találkozunk, várjuk megkeresésüket.

Brion - Brion a megoldás!

Üdvözlettel: a Brion minden tagja nevében

info@brion.hu

Brion közösség

Mi megkeressük Önnek!

Ingatlanok nálunk

Válogasson kedvére, nálunk megtalálja azt amit keres.

Legújabb ingatlanok