info@brion.hu

Kezdõlap / Üzletmenet a Brion-nál

Üzletmenet a Brion-nál Kreatív Brion

Kreatív Brion

Kreatív Brion
Ki az a befektetõ? Mindenki befektetõ, az is aki saját részre vásárol ingatlant. A saját részre vásárlók is, ha idõben átgondolják, hogy mi lesz 3-5-10 év múlva vagy még hosszabb távon, akkor egy korábbi jó döntés megkönnyíti a késõbbi továbblépés esélyét. Nem csak az a célunk, hogy eladjunk valakinek egy lakást, ingatlant, hanem, hogy akár az épület modernizálásával, pályázatokkal vagy csak tanácsadásokkal is segítsünk. Ha minket választ hosszútávon tervezhet. Aki már tudatosabb és befektetné a pénzét, határozott elképzelései vannak

Ki az a befektetõ?

 

Mindenki befektetõ, az is aki saját részre vásárol ingatlant. A saját részre vásárlók is, ha idõben átgondolják, hogy mi lesz 3-5 év múlva vagy még hosszabb távon, akkor egy korábbi jó döntés megkönnyíti a késõbbi továbblépés esélyét. Nem csak az a célunk, hogy eladjunk valakinek egy lakást, ingatlant, hanem, hogy akár az épület modernizálásával, pályázatokkal vagy csak tanácsadásokkal is segítsünk. Ha minket választ hosszútávon tervezhet.

 

Aki már tudatosabb és befektetné a pénzét, határozott elképzelései vannak a vásárlásról, viszont nem befektetõi hozzáállással, hanem saját szemmel nézi az ingatlan vásárlását neki is tudunk segíteni. Ugyanis a mögöttes információk hiányában, kizár területeket, épületeket, lakásokat, holott mi tudjuk, hogy érdemes lett volna ott vásárolni. Azt nézi, hogy Õ hol tudna lakni, így sajnos Ö is hozhat egy késõbbiekben veszteséges döntést,

 

Ha Ön ezekbe a csoportokba tartozik és szeretné jó helyre tenni a megtakarítását, akkor forduljon hozzánk, és mi valóban jó ár-érték arányú ingatlanokat, hozamtermelõ lakásokat ajánlunk részükre, a megfelelõ információs háttérrel, hogy nyugodtan aludjon, hogy jó döntést hozzon.

 

Ami problémák elõ szoktak fordulni az információ hiány miatt. Pár példa:

- ház mûszaki állapotáról nem volt információ

- probléma lehet az és roppant kellemetlen, ha télen elzárják a gázt, mert életveszélyes

- nagyobb tartozások egy házon belül, amirõl nem tájékozódtunk és ezt a lakókkal fizettetik ki a késõbbiekben

- egy váratlan, nagyobb összegû esztétikai, mûszaki felújítás, amirõl vásárlás elõtt nem tájékozódott

 

Velünk együttmûködõ ingatlanirodákon keresztül is felveheti velünk a kapcsolatot. Vegye igénybe Ön is az elsõ magyarországi komplett szolgáltatási rendszert.

 

Érdemes már az elején átgondolni, hogy a félre tett pénzünket mibe fektetjük bele. 

Kérdése van? Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot. Keressen minket telefonon, vagy kérjen visszahívást!

További érdekes tartalmak

Ajánlott ingatlanok

Mi megkeressük Önnek!

Ingatlanok nálunk

Válogasson kedvére, nálunk megtalálja azt amit keres.

Legújabb ingatlanok